Hvad kan vi hjælpe med?

Rengøringsmedarbeder til Ishøj By Center søges

Ishøj Kommunes ejendomsserviceafdeling søger en rengøringsmedarbejder til Ishøj By Center

Dine arbejdsopgaver vil hovedsageligt bestå af rengøring af Ishøj By Center der har åbent alle årets dage og lignende opgaver i Ishøj Kommune. Din baggrund og erfaring kan være bred men du skal dog som minimum have erfaring med rengøringsarbejde.
Du befinder dig godt blandt mange mennesker. Det er vigtigt du kan lide at arbejde i en hverdag, hvor der hele tiden sker noget nyt – både hvad angår arbejdsopgaver og arbejdssteder. Du møder ind med et stort smil og en positiv tilgang til opgaverne. Endvidere er du fysisk vant til at være i gang og kan lide at tale med mange forskellige slags mennesker. 

Arbejdet foregår efter vagtplan og der vil forekomme weekendvagter, eftermiddagsvagter og morgenvagter.

Vi forventer, at du:

  • Har rengøringskendskab  
  • Kan tilrettelægge dit arbejde selvstændigt.
  • Kan møde på vagter fra ca. kl. 05.00 – 12.30 og fra ca. 12.30-19.30 (weekender dog aldrig efter kl. 17.00).
  • Er fleksibel vedr. arbejdsopgaver, mødetider og arbejdssteder.
  • Har kørekort til personbil
  • Taler og læser dansk på et rimeligt niveau 

Stillingerne er fuldtidsstillinger, og løn- og ansættelsesvilkår sker efter gældende overenskomst. Du kan høre mere om stillingen ved at kontakte rengøringsorganisator Jennifer Petersen på tlf. 51 31 98 68 eller servicechef Thomas Møller på tlf. 21 67 37 65. Vi glæder os til at høre fra dig, og vil gerne have en kort ansøgning med CV og vi forventer at afholde ansættelsessamtaler i uge 43. Vi satser på opstart den 1. november 2016.
Send en ansøgning via e-mail til: CEB@ishoj.dk

Ishøj Kommune ønsker at afspejle samfundet. Derfor opfordres kvinder og mænd uanset alder, religion, handicap og etnisk baggrund til at søge.

Senest opdateret 10. oktober 2016