Hvad kan vi hjælpe med?

Ishøj Seniorråd har fået ny formand

Ishøj Seniorråd har på et konstituerende møde valgt tidligere næstformand Bjarne Gosvig som ny formand. Han overgiver posten som næstformand til Peter Møller

Ishøj Seniorråd har fordelt posterne i rådet på et konstituerende møde tirsdag den 27. juni 2017, og her blev tidligere næstformand Bjarne Gosvig valgt som ny formand. Han overgiver posten som næstformand til nyvalgte Peter Møller, der modtog flest stemmer ved valget i maj måned.

Derudover består Ishøj Seniorråd nu af Per Nørskov, Bente Nielsen, Jan Diemer, samt Erik Schlichting og Ingelise Jensen, der begge er blevet genvalgt.  

Klar til at tage fat
Seniorrådet er allerede klar til at tage fat på arbejdet. I de kommende år vil de særligt have fokus på inddragelse af Ishøj Kommunes borgere over 60 år, så det er tydeligt, hvilke sager Seniorrådet arbejder for. Dette vil rådet gøre gennem en bedre hjemmeside og temamøder. 

Også sundhedsområdet vil Seniorrådet være opmærksom på. Nye tiltag i kommunen vil  blive fulgt nøje. Det drejer sig blandt andet om tiltag inden for telemedicin, hjemmeplejens samarbejde med de praktiserende læger, og det øgede fokus på at nedsætte antallet af de indlæggelser, som kunne have været forebygget.

Indflydelse og styrket samarbejde
"Det er yderst vigtigt med et godt og konstruktivt samarbejde med byrådet og kommunens administration. Seniorrådet bliver allerede taget alvorligt, og har indflydelse på sager omkring 60+ borgere. Men det betyder dog ikke, at det ikke kan blive endnu bedre, så derfor vil vi også arbejde på at styrke samarbejdet yderligere," siger den nye formand Bjarne Gosvig og tilføjer:

"I første omgang er det vores mærkesag at samarbejde med kommunen omkring budgettet for 2018, så besparelser på ældreområdet forhåbentlig undgås. Vi håber også, at der er mulighed for at sætte flere midler af til hele ældreområdet i Ishøj kommune til gavn for de ældre borgere, som der bliver flere af i de kommende år."

Ishøj Seniorråd holder valg hvert andet år, hvor halvdelen af medlemmerne er på valg. På denne måde undgås det, at hele rådet skiftes ud på en gang, så kontinuitet og erfaring går tabt. Om to år er der igen valg til Seniorrådet, hvor formand Bjarne Gosvig og medlemmerne Per Nørskov, Bente Nielsen og Jan Diemer er på valg. 

Du kan finde mere information om Ishøj Seniorråd på deres hjemmeside www.seniorlokalerne.dk 

Ishøj Seniorråd har også en facebookgruppe. Den finder du her

Kontakt

Ishøj Kommune

Ishøj Store Torv 20
2635 Ishøj

ishojkommune@ishoj.dk

Tlf. 43577575Skriv via Digital Post (e-Boks), hvis du sender os personlige oplysninger eller dokumenter.

Skriv til Ishøj Kommunes hovedadresse via Digital Post (e-Boks)

Telefontider

Ishøj Rådhus

Mandag-onsdag kl. 9-15
Torsdag kl. 12-17
Fredag kl. 9-13

Hovednummer: 43 57 75 75

Borgerservice

Mandag-onsdag kl. 9-15
Torsdag kl. 12-17
Fredag kl. 9-13

Tlf. 43 57 75 75

Åbningstider

​Ishøj Rådhus

Mandag-onsdag kl. 10-14
Torsdag kl. 9-17
Fredag kl. 10-13

Ishøj Rådhus
Store Torv 20
2635 Ishøj

Borgerservice

Mandag-onsdag kl. 10-14
Torsdag kl. 10-14 og kl.15.00-17.30
Fredag kl. 10-13.

Borgerservice
Nørregade 7
2635 Ishøj

Senest opdateret 13. juli 2017