Hvad kan vi hjælpe med?

Ishøj Strand Vandrerhjem får nye forpagtere ved årsskiftet

Kim Jacobsen og Anette Greve. De nye forpagtere af Danhostel Ishøj Strand fra 1. januar.

Efter ti år i spidsen for Danhostel Ishøj Strand Vandrerhjem overlader værtsparret Inge og Michael Ulrich Ernst forpagtningen til det erfarne restauratørpar Anette Greve og Kim Jacobsen fra 1. januar 2017

Det er ikke hr. og fru hvem-som-helst, som den 1. januar 2017 overtager forpagtningen af Danhostel Ishøj Strand – kursuscenter og Camping . Anette Greve og Kim Jacobsen har drevet restaurationsvirksomhed med overnatningsfaciliteter i over 25 år og er begge uddannet i restaurationsbranchen – både på køkken- og på tjenersiden.

Anette Greve og Kim Jacobsens vision er at forsætte vandrerhjemmets gode udvikling. Personalet, som kender forretningen så godt, vil fortsat være at finde på deres pladser.

”Vi glæder os meget til at tage hul på et nyt og spændende kapitel. Vi overtager et sted, som har været i gode hænder de seneste ti år. Danhostel Ishøj Strand har nogle klare styrkepositioner. Dem vil vi arbejde videre med i samarbejde med personalet. Vores grundværdier er nærvær, tryghed og nysgerrighed. Vores væsentligste fokus er at skabe unikke gæsteoplevelser, drive en sund og spændende arbejdsplads og ikke mindst være med til at sætte Ishøj på turisme- og oplevelses landkortet, ” siger de nye forpagtere, der har indgået forpagter-aftale med Ishøj Kommune, som ejer bygningerne. 

Headhuntet 

Faktisk er de blevet headhuntet i et samarbejde med Ishøj Kommune og Inge og Michael Ulrich Ernst, og at de har takket ja til opgaven, glæder det afgående forpagterpar.

”Det er absolut et værdigt arvtagerpar, som forhåbentlig kommer til at drive Danhostel Ishøj Strand de næste mange år, ” siger Inge og Michael Ulrich Ernst.

Farvel og jubilæum

Inge og Michael Ulrich Ernst.

Inge og Michael Ulrich Ernst har igennem ti år arbejdet for at udvikle og forfine Danhostel Ishøj Strand.

”Vi har øget overnatningstallet, hævet omsætningen og udviklet hele konceptet omkring kursusvirksomhed. Det har været en fornøjelse både at udveksle og realisere alle de visioner, vi havde for stedet som driftsansvarlige, og vi har i Ishøj Kommune hele vejen igennem haft en solid og professionel erhvervs-sparringspartner, ” siger Inge og Michael Ulrich Ernst.

Nu står det afgående værtspar så ved en skillevej.

”Vi føler, efter at have drevet tre restaurationsvirksomheder med succes i løbet af de sidste 25 år, at vi nu er nået dertil, hvor vi kan hjælpe andre med at finde kvaliteten i deres virksomhed. Vi tænder på at være entreprenante og ved, hvad der skal til; nemlig det gode og engagerede overblik, gode gæsterelationer, service og ikke mindst stolthed ved at drive en forretning med succes. ”

Vil gerne sige tak for 10 skønne år i Ishøj

Inge og Michael har haft kontakt med utallige gæster og samarbejdspartnere, og derfor inviterer de i anledning af deres ti års jubilæum som værtspar i Danhostel Ishøj Strand til åbent hus fredag den 30. september mellem klokken 15 og 17. 

Fakta om Danhostel Ishøj Strand 

 • Højest rangeret og certificeret med fem stjerner
 • Ishøj Strand er et af de 72 hostels, der er tilknyttet Danhostel-kæden (2015)
 • 40 værelser – alle med privat badeværelse og totalt 190 sengepladser
 • Konference- og mødefaciliteter med plads fra 8-120 personer, er certificeret af Danhostel til både dagsmøder og internater
 • Mulighed for afvikling af større selskaber
 • 3-stjernet campingplads med 70 strømpladser, 50 teltpladser og servicefaciliteter så som baderum, køkken og opholdsrum med TV
 • I alt godt 60.000 m2 naturareal – vildt og velplejet på samme tid
 • Atriumhall, tv-stue og separat gæstekøkken for Danhostel-gæster
 • 1.500 m2 stor aktivitetsplads med hoppepuder, petanque og kæmpe skakspil. Stor nyrenoveret legeplads for de mindste
 • Gratis parkering
 • Trådløst internet
 • God tilgængelighed for kørestolsbrugere
 • Beliggende som nabo til 12 store fodboldbaner, som drives af Ishøj Idræts & Fritidscenter.

Kontakt

Ishøj Erhvervskontor

Ishøj Store Torv 20
2635 Ishøj

erhvervskontoret@ishoj.dk

Tlf. 43577251

Senest opdateret 21. september 2016