Hvad kan vi hjælpe med?

Kom til åbningsfest på Ishøjruten

Søndag den 28. august indvies den nye Supercykelsti med en åbningsfest i Ishøj. Den 14 km nye Supercykelsti fejres ved Arken, hvor der er gratis adgang og kunstjagt med kridtkunst til alle, der ankommer på cykel

Den 28. august indvies Region Hovedstadens tredje Supercykelsti, Ishøjruten. Fem kommuner forbindes af den nye Supercykelsti, der løber gennem Ishøj, Vallensbæk, Brøndby, Hvidovre og København.

Supercykelstier skal gøre det lettere og mere trygt at pendle på to hjul frem for fire – også på strækninger over fem kilometer. Ishøjruten har blandt andet fået ny belægning, fodhvilere, cykelbarometre samt forbedringer i udvalgte kryds og ved udvalgte busstop for at skabe øget sikkerhed mellem cyklister og buspassagerer. Derudover har ruten fået tydelig skiltning og afmærkning langs hele strækningen og er dermed et konkurrencedygtigt alternativ til passiv transport.

Din cykel forvandles til en indgangsbillet på Arken

Indvielsen af Supercykelstien fejres fra slutningen august og hele september med fem forskellige events i de fem kommuner langs ruten. Den 28. august starter den første indvielsesfejring i Ishøj Kommune. Her er der gratis adgang til ARKEN for alle, der ankommer på cykel mellem kl. 11-13.

”Vi vil meget gerne være med til at fejre åbningen af Supercykelstien her i Ishøj, og vi glæder os over, at man nu nemt kan cykle helt fra København og ud til os. Det giver området omkring Arken og Ishøj nogle helt nye muligheder,” siger Christian Gether, direktør for ARKEN.

Foruden gratis adgang til ARKEN er der også en kunstjagt for hele familien. Den kan alle deltage i, hvis man blot henter entrébilletten og kunstjagtkortene hos Supercykelsti-standen på hjørnet af Ishøj Strandvej og cykelstien til ARKEN.

Kunstjagtens første stop er på cykelstien ned mod ARKEN. Med flotte farver slippes fantasien løs og forvandler den nye Supercykelsti til et stort fælles maleri. Billedskolen fra Ishøj vil hjælpe med at male ruten op, og alle kan være med – store som små.

De andre indvielsesevents er i Vallensbæk den 1. september mellem kl. 15-17, i Hvidovre den 15. september mellem kl. 15-17, i København den 17. september mellem kl. 11-13 og i Brøndby den 25. september fra kl. 15.

Læs mere om lanceringen og de forskellige events på www.supercykelstier.dk eller www.facebook.dk/supercykelstier.

Kontakt

Park-, Vej- og Miljøcenter

Baldersbækvej 6
2635 Ishøj

pvm@ishoj.dk

Tlf. 43577777Åbningstider:

Mandag-onsdag: 8.00-15.00
Torsdag: 8.00-15.00
Fredag: 8.00-13.00

Telefontider:

Mandag-onsdag: 8.00-15.00
Torsdag: 08.00-15.00
Fredag: 08.00-13:00

Senest opdateret 29. august 2016