Hvad kan vi hjælpe med?

Ældres Netværk

- giver appetit på livet

Ældres Netværk Ishøj er et partnerskab mellem lokale kræfter og Ishøj Kommune, som sætter fokus på ældres sociale netværk og omfatter aktiviteter, der forebygger ensomhed

Cafearrangementer

Cafeerne er et sted, hvor ældre i Ishøj kan lære andre i sit nærområdet bedre at kende over en bid mad eller en kop kaffe.

Der bliver afholdt cafeer i 

  • Vejleåparken - Café Solstrålen 
  • Åparken 

Der er ingen tilmelding til arrangementerne - du møder bare op. Det er gratis at deltage til de cafearrangementer, hvor der er kaffe og kage. De dage hvor vi spiser sammen, er prisen 50 kr. for et måltid mad, en vand eller øl, kaffe og småkager. Betaling sker kontant den dag, hvor der spises sammen.

Cafearrangementerne fungerer ud fra princippet om, at alle hjælper hinanden og giver en hånd med, hvor man har lyst og mulighed for det. Deltagerne er selv med til at bestemme, hvad der skal på programmet. Der er mulighed for transport til dem, som ikke kan komme af sted på egen hånd, der er også mulighed for at have en fra hjemmeplejen med, hvis der er behov for det.

Kunne du godt tænke dig at der kommer en cafe i nærheden af, hvor du bor eller vil du være med til at starte cafearrangementer i gang, så hører vi gerne fra dig. Find telefonnummer og e-mail under 'Kontaktoplysninger'.

Cykling uden alder

Ishøj er medlem af den landsdækkende bevægelse Cykling uden alder, der arbejder for at give ældre i hele landet mulighed for at komme ud og få vind i håret.

Cyklerne bliver kørt af lokale cykel-piloter - cykling uden alder giver dig dermed muligheden for at få en cykeltur i Ishøj Kommune samtidig med, at I får en god snak og du mærker vinden i håret.

Besøg cykling uden alders hjemmeside, hvis du vil vide mere. 

Du kan også kontakte Projektkoordinator Trine Andrä. Find hendes telefonnummer og mailadresse under 'Kontaktoplysninger'. 

Aktiviteter

Kontaktoplysninger

Telefonnummer                      E-mail

24 98 07 30                             senior.net.ishoj@gmail.com

Nyheder

Ishøj bryder ensomheden blandt ældre. Læs om samarbejdet med at planlægge forskellige aktiviteter, der skal være med til at bryde ensomheden blandt ældre borgere i Ishøj. Læs artiklen her.

Center for Sund Aldring (Københavns Universitet) og Ishøj Kommune har sammen undersøgt det tætte samarbejde mellem kommunen og Ældres Netværk. Der har været fokus på samskabelse som et område, hvor ældreområdet kan udvikles. Du kan læse undersøgelsen her.

Kontakt

Ishøj Kommune

Ishøj Store Torv 20
2635 Ishøj

ishojkommune@ishoj.dk

Tlf. 43577575Skriv via Digital Post (e-Boks), hvis du sender os personlige oplysninger eller dokumenter.

Skriv til Ishøj Kommunes hovedadresse via Digital Post (e-Boks)

Telefontider

Ishøj Rådhus

Mandag-onsdag kl. 9-15
Torsdag kl. 12-17
Fredag kl. 9-13

Hovednummer: 43 57 75 75

Borgerservice

Mandag-onsdag kl. 9-15
Torsdag kl. 12-17
Fredag kl. 9-13

Tlf. 43 57 75 75

Åbningstider

​Ishøj Rådhus

Mandag-onsdag kl. 10-14
Torsdag kl. 10-14 og kl. 15.00-16.30
Fredag kl. 10-13

Ishøj Rådhus
Store Torv 20
2635 Ishøj

Borgerservice

Mandag-onsdag kl. 10-14
Torsdag kl. 10-14 og kl.15.00-17.30
Fredag kl. 10-13.

Borgerservice
Nørregade 7
2635 Ishøj

Senest opdateret 3. april 2017