Hvad kan vi hjælpe med?

Kom på gratis natur-ture i Ishøj

Oplev Ishøjs grønne og blå natur til bens, på cykel eller i bus – ganske gratis og under kyndig vejledning

Turene arrangeres i forbindelse med, at den kommende Natur- og Friluftspolitik er sendt i høring.

”Politikken skal danne ramme for, hvordan vi udvikler Ishøjs natur helt frem til 2025. Så det er en vigtig politik for alle, der elsker at have Ishøjs unikke natur helt inde på livet. Derfor vil vi gerne have så mange som overhovedet til at komme ud i naturen og tage stilling til, hvordan vi skal bruge den. Ikke bare nu, men også i årene, der kommer”, siger Nicolai Reinhold Christensen.

”I Ishøj Kommune er du tæt på naturen, uanset hvor du bor. Naturen skaber ideelle rammer for et hav af friluftsmuligheder for folk i alle aldre. Ishøj rummer alt fra vandsport i Strandparken, ridning i Tranegilde Mose, ro og rekreation i Dyreparken og til sociale arrangementer i Byhaven og picnic i Ishøj Søpark.”

Grønne og blå ture

Ishøj Kommunes Park-, Vej- og Miljøcenter og Ishøj Naturcenter er gået sammen om at arrangere tre ture ud i naturen i forbindelse med høringen af Natur- og Friluftspolitikken.

”Vi arrangerer to cykelture på 5 og 12 kilometer den 2. juni, en gåtur den 10. juni på små 5 kilometer og en bustur den 15. juni. Her guider vi borgere rundt og fortæller om naturen, og forhåbentlig får det skabt nogle ideer hos borgerne om, hvordan fremtidens natur i Ishøj skal se ud. Efter hver tur står vi klar med lidt at spise, og så tager vi i fællesskab en snak om vores fremtidige natur. Forhåbentlig kan vi få en masse løse tanker og konkrete idéer på bordet. Vi vil jo gerne gøre så meget som muligt for at skabe den natur, som borgerne har lyst til at bruge,” siger Nicolai Reinhold Christensen.

Du kan læse mere om turene og Natur- og Friluftspolitikken på ishoj.dk/natur-og-friluftsliv.

Kontakt

Plan

Ishøj Store Torv 20, 7.
2635 Ishøj

Tlf. 43577575

Senest opdateret 26. maj 2016