Hvad kan vi hjælpe med?

Hjemmeplejen i Ishøj Kommune søger ansvarshavende sygeplejerske til nattevagt

Er du uddannet sygeplejerske og har lyst til, at arbejde om natten, så er dette job måske noget for dig?

Vi søger en sygeplejerske til en fast stilling i nattevagt svarende til 28 timer/uge til besættelse 1. januar 2017. Vagterne er fordelt med 7 nattevagter efterfulgt af 7 fridage.

Ishøj Hjemmepleje yder sygepleje til ca. 300 borgere og personlig og praktisk hjælp til ca. 500 borgere i eget hjem. Hjemmesygeplejerskerne er både selvvisiterende og disponerende, og visiterer også til kommunens sundhedsklinik. Der bruges bl.a. Ipads til dokumentation i omsorgssystemet Care. Som ansvarshavende sygeplejerske om natten, arbejder du i et makkerskab med en social- og sundhedshjælper. Du har det overordnede sygeplejefaglige ansvar, for borgerne i Hjemmeplejen og på plejecentrene Kærbo og Torsbo. Arbejdet i nattevagt varierer imellem stille og travle perioder.

Vi tilbyder:

  • Et fagligt alsidigt arbejde med almen og specialiseret sygepleje til bl.a. borgere i komplekse forløb i eget hjem. Det kan være borger i aktivt behandlingsforløb, akutte og kroniske forløb samt palliative forløb i alle faser.
  • En arbejdsplads, hvor borgeren er i centrum hele døgnet
  • Et job, hvor det tætte tværfaglige samarbejde er i højsædet både internt og eksternt, til bl.a. akuttelefonen 1813/vagtlæger, hospice, plejecentrene samt øvrige samarbejdspartnere i center for ældre og rehabilitering.
  • Løbende kompetenceudvikling
  • En mangfoldig arbejdsplads i rivende udvikling, hvor der lægges vægt på samarbejde, dialog og arbejdsglæde.
  • En grundig introduktion

Vi forventer at du:

  • Har lyst til, at arbejde med borgere med kroniske, fysiske og psykiske sygdomme, borgere i aktivt behandlingsforløb, terminale borgere samt borgere med sparsomme ressourcer.
  • En god og positiv teamspiller, der også kan arbejde selvstændigt og tage ansvar.
  • Er empatisk og udviser fleksibilitet

Løn og øvrige ansættelsesforhold følger gældende overenskomst. Ishøj Kommune har indgået en lokalaftale om et særligt rekrutterings- og fastholdelsestillæg til denne stilling.
Har du yderligere spørgsmål, er du velkommen til at kontakte distriktsleder Iben Bardino mobil: 30624131 eller distriktsleder Marie Jørgensen mobil: 24432785

Ansøgningsfrist er den 11. november 2016 kl. 12. 
Det forventes at samtaler afvikles den 21., 22. eller 23. november 2016.
Ansøgningen sendes til: hjemmeplejen@ishoj.dk

Ishøj Kommune ønsker at afspejle samfundet. Derfor opfordres kvinder og mænd uanset alder, religion, handicap og etnisk baggrund til at søge.

Senest opdateret 13. oktober 2016