Hvad kan vi hjælpe med?

Gør det selv-energirenovering – kom og få gode råd

Blev boligen lidt koldt, da vinteren kom? Og var der pludselig træk under vinduet eller gangen? Nu kan du komme til informationsmøde i Ishøj Kultur Café den 12. januar klokken 17 – 19, hvor Energitjenestens rådgiver fortæller om dine muligheder for at få en bedre, billigere og sundere bolig

De fleste huse fra før 1980 har et energimærke i den dårlige ende. Det betyder, at huset kan forbedres, så det bliver mere behageligt at leve i, så det lettere holder varmen, og så varmeregningen bliver lavere.

Noget kan gøres helt enkelt uden de store investeringer eller besøg af eksperter. Informationsmødets første del gennemgår, hvordan du selv kan tjekke om vinduerne er tætte, varmerørene er dårligt isolerede, eller køleskabet er utæt.

Der tages udgangspunkt i enkle løsninger, så du kan blive din egen energikonsulent i det små. Der kan være mange penge at spare uden den store investering.

Moderniser huset

Skal huset moderniseres, eller står du overfor at skulle lave en større vedligeholdelse, er det en god ide samtidig at tænke energirenovering. Kombinerer du energi og vedligehold, bliver hele forløbet lettere og billigere.

Tænker du stort, kan der også komme en meget bedre bolig ud af det uden træk, fugt og kulde, men med bedre plads, lys og varme vægge og vinduer. Arrangementets anden del vil fortælle om, hvad det er, du skal tænke over, hvis du overvejer at energirenovere.

BoligJobfradrag

Det nye BoligJobfradrag er fokuseret på energirenovering. Samtidig kan du trække udgiften til en BedreBolig-rådgiver fra, så du kan få en rådgiver hjem i dit hus og hjælpe dig med at prioritere, hvad du skal gøre for at opnå din drøm med huset.

Arrangementet afholdes i samarbejde mellem VE Vestegnen og Grønt Forum i Ishøj, som begge gerne vil hjælpe borgerne i Ishøj til bedre komfort i boligen, lavere energiregninger og et bedre klima.

Kontakt

Center for Park, Vej og Miljø

Baldersbækvej 6
2635 Ishøj

pvm@ishoj.dk

Tlf. 43577777Åbningstider:

Mandag-onsdag: 8.00-15.00
Torsdag: 8.00-15.00
Fredag: 8.00-13.00

Telefontider:

Mandag-onsdag: 8.00-15.00
Torsdag: 08.00-15.00
Fredag: 08.00-13:00

Senest opdateret 13. januar 2016