Hvad kan vi hjælpe med?

Fem virksomheder har købt grunde i Winthersminde

Det nye erhvervsområde blev indviet den 26. april.

Den 26. april indviede Ishøj Kommune sit nye erhvervsområde Winthersminde, hvor der har været stor interesse for første etape

Lige nu er området ved Ishøj Stationsvej og tilkørslen til Motorring 4 i Ishøj blot en bar mark bortset fra rundkørslen ved krydset Vejleåvej og Ishøj Stationsvej, hvor Drive Inn Grill’en ligger. Virksomheden er den første, der skal bo i Ishøj Kommunes nye erhvervsområde Winthersminde, der bliver bygget i to etaper og vil være på i alt 270.000 kvadratmeter, når det står færdigt. 

I løbet af i år får grillbaren fire nye naboer. De andre købere er de to distributionsvirksomheder Foodservice Danmark og DANX, Burger King og Circle K. Sidstnævnte har købt grunden, hvor der kommer en INGO-automatstation. 

Det glæder Ishøjs borgmester Ole Bjørstorp, at der har været så stor interesse for den 187.000 kvadratmeter store første etape af erhvervsområdet, der var i udbud sidste efterår. Det er kun et lille areal på cirka 17.000 kvadratmeter, som mangler at blive solgt. 

Nye jobmuligheder for Ishøjs borgere

”Vores mål med det nye erhvervsområde er at skabe vækst og arbejdspladser, og det bliver i høj grad opfyldt med de nye virksomheder, der bringer mange nye jobs til kommunen og bidrager økonomisk til glæde for fællesskabet. Jeg ser frem til at byde dem velkommen.”

Flertallet af virksomhederne får hjælp til at bygge af projektudviklere eller professionelle ejendomsinvestorer. Logicenters, en ejendomsfond under Nordic Real Estate Partners (NREP), bygger på den største grund for Foodservice Danmark - et areal på cirka 100.000 kvadratmeter. 

Stender Projektudvikling har formidlet grundhandlerne for Statoil/Circle K og Burger King, og Stender Enterprise skal bygge for Burger King samt tilrette parkeringsplads for Drive Inn Grill – bygningen forbliver, som den er i dag. De søger lige nu håndværksvirksomheder, der ønsker at deltage i byggeriet.

Forventningen er, at det solgte areal i første etape bliver bygget færdigt i løbet af 2017. Anden etape kommer i udbud til sommer og skal bygges i 2017.

Fakta om Winthersminde

  • Ishøjs Kommunes tredje erhvervsområde i rækken. Det er næsten tredive år siden, kommunen sidst fik et nyt erhvervsområde. 
  • Winthersminde ligger perfekt placeret i landskabet lige ved Ishøj Stationsvej, afkørslen til Motorring 4 (04) og tæt på E20 og E47.
  • Det nye erhvervsområde er ifølge kommuneplanen forbeholdt transport- og distributionserhverv og produktionsvirksomheder med et betydeligt transportbehov. 
  • Der er dog også mulighed for at etablere et tankanlæg og et cafeteria/en restaurant.

Læs mere på www.ishoj.dk/winthersminde

Kontakt

Ishøj Erhvervskontor

Ishøj Store Torv 20
2635 Ishøj

erhvervskontoret@ishoj.dk

Tlf. 43577251

Senest opdateret 27. april 2016