Hvad kan vi hjælpe med?

Bredt Ishøj-samarbejde bag gratis koncertoplevelse

Onsdag den 12. oktober er der gratis koncert med Mathilde Falch. Det havde der næppe været uden et bredt samarbejde på tværs af Ishøj

Der skal to til en tango – og lidt flere til en god koncertoplevelse. Koncerten arrangeres i det lokale netværk Vores Ishøj, hvor Ishøj Kommunes Handicapråd, SIND på Vestegnen og Sydkysten Gymnasium har slået sig sammen for at arrangere en gratis koncert med Mathilde Falch i anledning af Sindets Dag.

”Vi blev enige om, at jo flere aktører, der havde lyst til at bidrage, desto bedre en bedre koncertoplevelse får publikum den 12. oktober. Det er skønt at opleve, hvordan forskellige gode mennesker byder ind, og jeg er sikker på, vi får en fantastisk koncertoplevelse, når Mathilde Falch besøger Ishøj,” siger Trine Andrä fra Vores Ishøj.

Fest i kantinen

En af bidragsyderne er Sydkysten Gymnasium, som åbner sine døre for publikum på aftenen. Koncerten afholdes nemlig i kantinen, som bliver omdannet til intimt spillested for en aften med stolerækker, scene og bar.

”Det er dejligt, vi kan få lov at bidrage. Sindets Dag er en begivenhed, som vi gerne vil være med til at markere, og forhåbentlig har en masse borgere lyst til at komme og bruge gymnasiet på en lidt anden måde, end vi ellers er vant til, nemlig som spillested,” siger vicerektor Suzanne Strange.

Til en musikoplevelse hører naturligvis også en bar med læskende drikkevarer. På aften er det medlemmer af gymnasiets festudvalg, der skænker øl og sodavand.

”Men overskuddet går ikke til festudvalget, som det ellers plejer. Det går derimod til unge, som vælger at flytte hjemmefra, fordi de har det svært derhjemme. Ofte er der psykisk sårbarhed inde i billedet, og på denne måde kan vi dels være med til at sætte fokus på psykisk sårbarhed, og dels samle lidt penge ind til personer, som ikke altid har det så nemt,” siger Suzanne Strange.

Koncerten finder sted onsdag den 12. oktober kl. 19 - 21 i kantinen på Sydkysten Gymnasium, og alle er velkomne.

Kontakt

Center for Dagtilbud og Skoler

Ishøj Store Torv 20, 5.
2635 Ishøj

cds@ishoj.dk

Tlf. 43577575

Senest opdateret 7. oktober 2016