Hvad kan vi hjælpe med?

Borgmesteren er flyttet opad

Rådhuset i Ishøj er i fuld gang med en omfattende renovering, som nu sender borgmester Ole Bjørstorp og kommunens administrative ledelse op på 7. etage

Ishøj er en by i rivende udvikling, og den udvikling skal rådhuset nu også være en del af. Derfor har kommunen indledt en omfattende renovering af det gamle rådhus, som vil stå klar i foråret 2019.

”I de seneste to årtier har mange af vores almene boliger, kommunale bygninger og udearealer gennemgået store renoveringer. Ishøj har derfor fået et flot og moderne udtryk, som vores rådhus naturligvis også skal være en del af,” forklarer borgmester Ole Bjørstorp.

Nye lofter og nyt lys

Dele af rådhuset stammer fra 1978 og har flere steder stadig de oprindelige lofter og belysning. Desuden har rådhuset mange små, mørke kontorer, som står i vejen for tættere samarbejde og kommunikation mellem medarbejderne.
Derudover har talrige flytninger og små renoveringer i løbet af årene gjort, at rådhusets etager ikke længere har et sammenhængende udtryk.

Konkret betyder renoveringen bl.a., at mange kontorer vil få nye lofter og vindueskarme. Desuden vil gamle lysstofrør blive udskiftet, slidte gulve behandlet og døre, vægge og radiatorkasser malet hvide.

”På mange områder har vi en god og moderne arbejdsplads, som vi kan være meget stolte af. Men vi håber, at vi ved at forbedre de fysiske rammer nu kan gøre vores medarbejdere endnu mere glade for at gå på arbejde og give dem bedre rammer for at gøre et godt stykke arbejde,” siger Ole Bjørstorp.

Ledelsen rykker sammen

Som en del af den nye renovering får borgmesteren ny arbejdsplads og flytter fra 2. sal op til et helt nyt kontor på 7. etage.

Her vil han sidde side om side med resten af direktionen, og håbet er, at de tæt placerede kontorer også vil give et tættere samarbejde og stærkere beslutninger.

”Vi kan arbejde mere strategisk og helhedsorienteret ved at sidde fysisk tættere på hinanden. Det betyder blandt andet, at vi hurtigere kan få gennemgået og koordineret tunge sager, fordi vi lynhurtigt kan mødes og tale sammen. Beslutningsprocesserne bliver dermed meget hurtigere,” forklarer borgmesteren.
 
For borgerne i Ishøj betyder renoveringen, at de kan opleve, at deres sagsbehandlere i perioder får midlertidige kontorer, mens deres egne bliver sat i stand.

Kontakt

Ishøj Kommune

Ishøj Store Torv 20
2635 Ishøj

ishojkommune@ishoj.dk

Tlf. 43577575Skriv via Digital Post (e-Boks), hvis du sender os personlige oplysninger eller dokumenter.

Skriv til Ishøj Kommunes hovedadresse via Digital Post (e-Boks)

Telefontider

Ishøj Rådhus

Mandag-onsdag kl. 9-15
Torsdag kl. 12-17
Fredag kl. 9-13

Hovednummer: 43 57 75 75

Borgerservice

Mandag-onsdag kl. 9-15
Torsdag kl. 12-17
Fredag kl. 9-13

Tlf. 43 57 75 75

Åbningstider

​Ishøj Rådhus

Mandag-onsdag kl. 10-14
Torsdag kl. 9-17
Fredag kl. 10-13

Ishøj Rådhus
Store Torv 20
2635 Ishøj

Borgerservice

Mandag-onsdag kl. 10-14
Torsdag kl. 10-14 og kl.15.00-17.30
Fredag kl. 10-13.

Borgerservice
Nørregade 7
2635 Ishøj

Senest opdateret 13. juli 2017